Το 2015, οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο ενέκριναν την «Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» και έθεσαν 17 Στόχους για την υλοποίησή της. Η βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη μας αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για τον σύγχρονο κόσμο γιατί θα τον καταστήσει πιο δίκαιο, ειρηνικό, υγιή και αλληλέγγυο. Είναι σημαντικό η διδασκαλία και η μάθηση να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις και να ενδυναμώνουν τους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Το Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Frederick, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις αυτές και τον ρόλο και τη σημασία του ατόμου στην αντιμετώπισή τους, αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία και παράδοση του σε θέματα εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη και προσφέρει το νέο, καινοτόμο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Επιπέδου Μάστερ στην «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη και Κοινωνική Αλλαγή».

Το Πρόγραμμα παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και παιδαγωγικές ικανότητες που χρειάζεται ένα άτομο για να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης μέσα από το δικό του/της προσωπικό και επαγγελματικό ρόλο. Απευθύνεται σε απόφοιτους πανεπιστημίου από διάφορους κλάδους και υπόβαθρο, οι οποίοι/ες ενδιαφέρονται ως άτομα ή επαγγελματίες να εμβαθύνουν σε θέματα Αειφόρου Ανάπτυξης και να τα ενσωματώσουν στην επαγγελματική τους πρακτική μέσα από μορφές τυπικής, μη τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

    Το όνομά σας *

    Το email σας *

    Τηλ Επικοινωνίας Σταθερό

    Τηλ Επικοινωνίας Κινητό *

    Θέμα

    Το μήνυμά σας