Φοίτηση

Τίτλος Σπουδών

Σημαντικά Στοιχεία

Περιγραφή του MSc Digital Marketing

Ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα, με πρακτικό προσανατολισμό. Το διαβατήριό σου για μια νέα καριέρα στο digital marketing management.
To Digital Marketing είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος του Marketing, με διαρκώς εξελισσόμενες ευκαιρίες καριέρας. Οι Digital Marketers σήμερα αναλαμβάνουν διευθυντικές θέσεις, διαχειρίζονται μεγάλα budgets και είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στη χάραξη στρατηγικής της εταιρείας. Οι υψηλές απαιτήσεις αυτών των ρόλων προϋποθέτουν στελέχη με σύγχρονες γνώσεις, από διαφορετικά επιστημονικά πεδία και, ταυτόχρονα, πρακτικές γνώσεις που αφορούν τη χρήση των νέων digital εργαλείων.
Το MSc Digital Marketing Management απονέμεται από το Staffordshire University και σου εξασφαλίζει το σύνολο αυτών των γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσα από ένα πρόγραμμα  σπουδών, πιο ενημερωμένο από κάθε άλλο αντίστοιχο.

Γιατί να επιλέξω το MSc Digital Marketing Management;

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για το MSc Digital Marketing Management;

Οι υποψήφιοι γι’ αυτό το μεταπτυχιακό αξιολογούνται βάσει των τυπικών τους προσόντων, αλλά και της γενικότερης εμπειρίας τους. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγουμε το δρόμο σε αποφοίτους, αλλά και σε στελέχη της αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειρία, ώστε να εξελίξουν τις γνώσεις τους και την καριέρα τους στο Digital Marketing Management.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

  1. Πτυχίο από Ελληνικό ή αναγνωρισμένο  Πανεπιστήμιο  Αλλοδαπής στον τομέα του marketing ή/και business (με βαθμό μεγαλύτερο από 6.5).
  2. Πτυχίο Αγγλικών επιπέδου αντιστοίχου με IELTS με συνολικό βαθμό 6.0 (με ελάχιστο βαθμό 5.5 στο Speaking, Writing, Reading and Listening), ή/και Pearson’s με συνολικό βαθμό 51 (με ελάχιστο βαθμό 51 στο Speaking, Writing, Reading and Listening) ή οποιοδήποτε άλλο ισοδύναμο πιστοποιητικό της Αγγλικής γλώσσας, όπως αναφέρονται στο https://www.staffs.ac.uk/international/your-application-journey/english-language-requirements.

Επιπλέον, όμως,  αξιολογούνται αιτήσεις:

  1. Κατόχων πτυχίου Πανεπιστημίου άλλων κλάδων, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει ή/και ολοκληρώσει προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στον τομέα του marketing.
  2. Στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθεροι επαγγελματίες με αποδεδειγμένη εμπειρία στο marketing.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Προγράμματος;

Τι άλλο πρέπει να ξέρω για το πρόγραμμα;

Εκτός από το εξαιρετικό περιεχόμενο των μαθημάτων σχεδιασμένο με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς, σε ενδιαφέρουν, επίσης, τα εξής: