Κατάμεστο ήταν το Αμφιθέατρο Πνευματικού Κέντρου Αποστολοπουλείου το απόγευμα της Πέμπτης (07/09) και ώρα 18:30 στην εκδήλωση Open day του Πανεπιστημίου Frederick.

 

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Τρίπολης Ματίνα Παράσχου – Σμυρνιώτη σε συνεργασία με τη UNICERT, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα διοργανώνει ημέρες γνωριμίας, κατά τη διάρκεια των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μελλοντικοί φοιτητές έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών.

Η κ. Παράσχου παρουσίασε τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διαθέτει το εκπαιδευτικό της κέντρο στην Τρίπολη. Σημείωσε επίσης την ενασχόλησή τους με την ρομποτική τεχνολογία και τα καινούρια προγράμματα ρομποτικής από καθηγητές του πανεπιστημίου FREDERICK με τμήματα ανάλογα την ηλικία των παιδιών.

Το διάστημα 1-8 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται ένα πρόγραμμα Erasmus plus με τίτλο “No more Neets Job for You(th)” για να μην υπάρχουν άλλοι νέοι άνεργοι, χωρίς ιδανικά ή χωρίς εκπαίδευση… βοηθώντας τους να συνεχίσουν τους στόχους τους.

Για τα προπτυχιακά αλλά και μεταπτυχιακά προγράμματα που διαθέτει το πανεπιστήμιο FREDERICK μας μίλησε ο αντιπρόσωπος του Πανεπιστήμιου FREDERICK της Κύπρου κ. Γαβριήλ Κόλλιας.

Αναφέρθηκε στη μεγάλο εύρος των σπουδών και επιλογών που προσφέρει το πανεπιστήμιο, στη δυνατότητα και εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και τις υποτροφίες που δίνει το πανεπιστήμιο σε φοιτητές που δεν τα κατάφεραν στις πανελλαδικές ή δεν πέρασαν στη σχολή που ήθελαν δίνοντας τους μια 2η ευκαιρία.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκε ο κ. Σμυρνιώτης και ο κ. Κουκάκης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος της εκδήλωσης, καθώς και τις δηλώσεις της κυρίας Παράσχου και του κ. Κόλλια, εκπροσώπου του Πανεπιστήμιου Frederick στην Ελλάδα.